ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ
Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Μπόχαλης επικαλούμενος δυσκολίες και εμπόδια στο έργο του
08-03-2017 09:09:00

Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο Πρόεδρος της Μπόχαλης Γεώργιος Τσάκος ο οποίος έστειλε σχετικό έγγραφο στο Δήμαρχο και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, υπήρχε θέμα συντονισμού του ανθρώπινου δυναμικού στο Δήμο και οι προσπάθειες που κατέβαλε δεν μπορούσαν να προχωρήσουν.

Στα πιο σημαντικά ο κ. Τσάκος καταγράφει ότι παραδίδει τη Μπόχαλη ως ιστορική έδρα και στα πιο αρνητικά τα σκουπίδια που έχουν γεμίσει όλη την περιοχή και δεν επιτρέπουν τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

Ο Πρόεδρος της Μπόχαλης εδώ και πολύ καιρό είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει αυτά που προγραμμάτισε καθώς οι υπηρεσίες αδυνατούσαν να προσφέρουν αυτά που πρέπει στον τεχνικό τομέα. Όμως έδινε πίστωση χρόνου με το σκεπτικό ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Ωστόσο ειδικά για τα συμβούλια στις δημοτικές κοινότητες, δεν υπήρχε υποστήριξη με προσωπικό και μόνο μέσω των υπηρεσιών του Δήμου θα μπορούσε να γίνει κάτι.

Η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με όλα τα αρνητικά, διογκωνόταν συνεχώς και τελικά χθες ο κ. Γιώργος Τσάκος ανακοίνωσε την παραίτησή του. Μεταξύ άλλων ευχαριστεί και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη βοήθεια που του έδωσαν αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού του.

Στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε επισημαίνει πως έχει παραδώσει μελέτες στις τεχνικές υπηρεσίες εδώ και δύο χρόνια αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Επίσης κάνει μνεία στη μελέτη για τα περιπατητικά μονοπάτια η οποία μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το «Πράσινο ταμείο» αλλά χρειάζεται κάποιοι να διαθέσουν χρόνο και να τρέξουν για να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η παραίτηση του Προέδρου αναφέρει:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ(ΦΕΚ 3022/2016) ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΧΑΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ , ΑΛΛΑ Η ΑΦΟΡΜΗ (ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ) ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ-ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ -ΣΤΟΥΠΑΘΗ & ΣΤΗ ΜΠΟΧΑΛΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ & ΚΑΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΝ <<ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ>> . ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ & ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΛΟΓΟ. ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΛΗΡΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ <ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ> & ΙΔΙΑΙΤΡΕΩΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ κο ΜΥΛΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΑΡΡΕΣ .

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment