ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το Αριστείο “Γυναίκας της Χρονιάς” στην Ρόδη Κράτσα
03-03-2017 10:00:00

Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 ώρα 11:15, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας ¨εν Αθήναις¨ επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας όπου θα θ’ απονεμηθεί το Αριστείο ¨Γυναίκας της Χρονιάς¨ στην Ρόδη Κράτσα, τ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Καίτη Γάκη- Καψή θ’ αναφερθεί στην ιστορική επέτειο της 8ης Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην απόφαση των μελών του Συνδέσμου ν’ απονείμουν το Αριστείο ¨Γυναίκας της Χρονιάς 2017 στην Ρόδη Κράτσα ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη.

Στην συνέχεια για την προσωπικότητα και το έργο της τιμώμενης, θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφιας, η Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής διεθνών Σπουδών του Παντείου, ο κ. Δημ. Καιρίδης και η ευρωβουλευτής κυρία Εύα Καϊλή.


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment