ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Τώρα οι χρήστες του Facebook μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα διεθνώς μέσω του Messenger
22-02-2017 07:15:00

H TransferWise κυκλοφόρησε ένα νέο chatbot που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να στέλνουν χρήματα μέσω Messenger, από και προς τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία ή την Ευρώπη.

Ήδη περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πελάτες, μεταφέρουν σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια κάθε μήνα μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΤransferWise, καθώς η εταιρεία βοηθά τους χρήστες να εκτελούν τις συναλλαγές τους χωρίς να χρεώνονται τα τέλη μεταφοράς στο εξωτερικό.

Το Messenger του Facebook ήδη από πέρυσι επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μεταξύ τους χρήματα, αλλά μόνο σε εγχώριο επίπεδο. Είχε προσθέσει στο chat view το σύμβολο «$» στο οποίο μπορούσε ο χρήστης να πατήσει, μετά να πληκτρολογήσει το ποσό που ήθελε να στείλει και στη συνέχεια το «Pay», αφού είχε βάλει τα στοιχεία της κάρτας του.

Τώρα όμως είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες μπορούν να στείλουν ή να λάβουν χρήματα διαδικτυακά και σε διεθνές επίπεδο. Το νέο bot θα στέλνει επίσης ειδοποιήσεις στους χρήστες, όταν τα νομίσματα που χρησιμοποιούν τακτικά αγγίζουν ευνοϊκές ισοτιμίες.

Πηγή: www.lifo.gr


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment