Κοινωνία

Αυτόφωρα μετά από αλληλομηνύσεις στο λιμάνι!

Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθησαν προχθές συνολικά 4 άτομα, που ενεπλάκησαν σε λεκτικό επεισόδιο στο χώρο του λιμανιού: Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που συνδέεται με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των ναυτικών πρακτόρων σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα σκάφη που δένουν στο λιμάνι.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από αλληλομηνύσεις…

περισσότερα...

23-06-2018 12:30:00


Στην Αποκεντρωμένη η ΔΕΥΑΖ για τον έλεγχο νομιμότητας των αποφάσεων που πήρε για το νέο δίκτυο

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα βρέθηκε προχθές αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΖ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Κόκκορη και στόχο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τον έλεγχο νομιμότητας που αφορά την υπογραφή της σύμβασης με το Σύλλογο των Ξενοδόχων Αρκαδίων και την έναρξη των πολυσυζητημένων…

περισσότερα...

23-06-2018 12:26:40


Ο κ. Κουρής και τα “υποκείμενα”

Αίσθηση και πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Ζακύνθου Στ. Κοντονή σε …υποκείμενα, θέλοντας να περιγράψει τις επιλογές των ψηφοφόρων, όταν αυτές δε γίνονται με σωστά κριτήρια, αλλά με ιδιοτέλεια και με αφετηρία το συμφέρον.

Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά μιλώντας στο ραδιόφωνο…

περισσότερα...

23-06-2018 12:19:57


“Να μην επιβαρυνθεί ο Βιολογικός με νέες ποσότητες λυμάτων κατά τη θερινή περίοδο”

Ακόμη δεν έχει παραληφθεί από τη ΔΕΥΑΖ το πόρισμα του ΚΕΠΠΕ σε σχέση με τον έλεγχο που έγινε στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων. Σημειώνεται πως το πόρισμα θα πρέπει να παραδοθεί επίσημα και μέσω ταχυδρομείου στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ που θα έχει 5 ημέρες προθεσμία για να απαντήσει στις παρατηρήσεις των ελεγκτών.

Αμέσως μετά…

περισσότερα...

23-06-2018 12:17:25


Φρένο στις εκσκαφές του ΟΤΕ στους δρόμους βάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Η χορήγηση άδειας τομής και εκσκαφής του οδοστρώματος που ζήτησε ο ΟΤΕ από το Δήμο συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τρίτη 19 Ιουνίου και εκεί τέθηκε ο προβληματισμός για την κατάσταση των δρόμων. 

Αν και δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ που κάνει παρεμβάσεις στους δρόμους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ζήτησαν να μην δίνονται…

περισσότερα...

23-06-2018 12:05:30


Χρυσόστομος: Έχουμε ακόμα μπροστά μας Εφετείο, Αρ. Πάγο κ’ Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Το θέμα της προσωρινής απόφασης του Πολυμελούς πρωτοδικείου Ζακύνθου για την αγοραπωλησία των ορεινών τέθηκε στη διάρκεια της προχθεσινής συνέντευξης τύπου που δόθηκε στην Ιερά μητρόπολη και εκεί ο πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος αποκάλυψε πως υπάρχουν νέα στοιχεία που θα κατατεθούν στο Δικαστήριο.

Ο κ. Χρυσόστομος…

περισσότερα...

23-06-2018 12:00:40


ΤΕΙ Ζακύνθου: Υπάρχει σαφής πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας να το κλείσουν!

Την ανάγκη να διατηρηθεί το ΤΕΙ στο νησί μας και ειδικά το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς επεσήμαναν σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε προχθές το πρωί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Διονύσιος και αντιπροσωπεία από τους φοιτητές και από το Σύλλογό τους. 

Εκείνο που πρέπει…

περισσότερα...

23-06-2018 11:58:25


Ανατέθηκε η μελέτη για την αντιστήριξη του πρανούς στην οδό Φιλικών

Σε ιδιωτικό μελετητικό γραφείο ανατέθηκε η «Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη αντιστήριξης σε τμήμα του ανάντη πρανούς της οδού Φιλικών» από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η ανάθεση έγινε με διαπραγμάτευση και όχι με δημοσίευση διαγωνισμού, καθώς οι παρεμβάσεις είναι επείγουσες και γίνονται μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπει η Νομοθεσία…

περισσότερα...

22-06-2018 08:45:00


Καταγγελίες και κυρώσεις σε ναυτικούς πράκτορες για μη τήρηση της Νομοθεσίας

Στον απόηχο του θλιβερού περιστατικού που έλαβε χώρα στο μώλο του Αγίου Νικολάου την περασμένη Δευτέρα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μετά από διαπληκτισμό, ένας υπάλληλος ναυτικού γραφείου έπεσε μέσα στο νερό, ο Λιμενάρχης Νίκος Κοκκάλας μίλησε στο ραδιόφωνο του -Ε- για ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών στα τουριστικά σκάφη…

περισσότερα...

22-06-2018 08:38:36


Για τον Αύγουστο μετατίθεται η απόφαση του ΟΑΕΔ για το παλιό Εργατικό Κέντρο

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την επίσκεψη της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραµεσίνη στη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναγγέλθηκε και η παραχώρηση του κτηρίου παλιού Εργατικού Κέντρου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ωστόσο το θέμα της παραχώρησης ακόμη δεν έχει τεθεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου…

περισσότερα...

22-06-2018 08:32:53


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας