Πολιτική

Βολές Μποτώνη κατά Δημάρχου με αφορμή τις διαδικασίες αντικατάστασης του!

Ευθείες βολές προς το Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά εξαπολύει ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Μποτώνης με δηλώσεις του στον –Ε- σε συνέχεια της αντιπαράθεσης που προηγήθηκε μέσω επιστολών και τα όσα είπε προχθές το πρωί δείχνουν πως οι σχέσεις των δύο – μέχρι πρόσφατα- στενών συνεργατών πολύ δύσκολα θα αποκαταστηθούν.

Καθώς,…

περισσότερα...

04-08-2018 12:22:47


Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Ο πρωθυπουργός είχε πριν από λίγο (χθες) συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε…

περισσότερα...

04-08-2018 11:23:24


Τέλος οι αιρετοί Αντιπεριφερειάρχες και τάσεις φυγής από τα περιφερειακά ψηφοδέλτια προς τα δημοτικά!

Τάση φυγής από τα περιφερειακά ψηφοδέλτια προς τα αντίστοιχα των Δήμων φέρνει ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση με την επωνυμία ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ που ψήφισε η κυβέρνηση και έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή.

Η εξέλιξη αυτή είναι ήδη ορατή σε πολλές εκλογικές περιφέρειες καθώς μια από τις θεμελειώδεις αλλαγές είναι αυτή που καταργεί την ιδιότητα του αιρετού…

περισσότερα...

02-08-2018 08:30:00


Επί ξυρού ακμής η πλειοψηφία στο Δήμο!

Η κρίση στους κόλπους της δημοτικής πλειοψηφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο και προχθές είχαμε μία ακόμα ανεξαρτητοποίηση, αυτή του πρώην Αντιδημάρχου Λαγανά Αναστάσιου Μποτώνη ο οποίος ήλθε σε αντιπαράθεση με το Δήμαρχο, που κορυφώθηκε με την απώλεια των Γαλάζιων Σημαιών. 

Μέχρι τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό…

περισσότερα...

01-08-2018 12:32:53


ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ: Χωρίς έγκριση νομιμότητας αλλά με δυνατότητα δημοψηφίσματος η απόφαση για αύξηση των τελών!

Μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στην λειτουργία και  του Δήμου Ζακύνθου θα φέρει ο νέος Νόμος για την Αυτοδιοίκηση Κλεισθένης που εδώ και λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ. 

Μπορεί η προσοχή το προηγούμενο διάστημα να επικεντρώθηκε στο νέο εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, ωστόσο ο νέος Νόμος περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες αλλαγές…

περισσότερα...

01-08-2018 11:59:03


Αποδεκτή η παραίτηση του Τάσου Μποτώνη από το Δήμαρχο με αιχμηρή ανακοίνωση!

Ο Δήμαρχος έκανε αποδεκτή την παραίτηση του πρώην Αντιδημάρχου του Τάσου Μποτώνη και σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα του ασκεί κριτική για εγκατάλειψη στο χώρο της καθαριότητας, καθώς είναι μελος στο ΔΣ του ΦΟΣΔΑ. 

Η απαντητική ανακοίνωση του Δημάρχου προς τον κ. Μποτώνη αναφέρει:

Από την ημέρα, που…

περισσότερα...

30-07-2018 13:12:48


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Οι πρώτες κινήσεις που σηματοδοτούν εξελίξεις

Στη σκιά των μεγάλων προβλημάτων που έχουν αφήσει σε εκκρεμότητα οι τοπικές αυτοδιοικητικές αρχές και της μεγάλη απογοήτευσης για το τραγικό καλοκαίρι με τα λύματα και τα σκουπίδια να είναι σε πολλά σημεία του νησιού μας διάσπαρτα, άρχισαν οι συζητήσεις για τον σχηματισμό των ψηφοδελτίων των εκλογών του Μαΐου του 2018.

Οι σημαντικότερες…

περισσότερα...

30-07-2018 08:51:55


Α. Τσίπρας: ''Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία στην Αττική''

Την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία ανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

"Οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν. Tο λιγότερο που οφείλουμε στη μνήμη τους είναι σεβασμός ως προς την αλήθεια. Θέλω να αναλάβω ακέραια, ενώπιον του Υπουργικού…

περισσότερα...

28-07-2018 11:30:00


Την παραίτηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Τ. Μποτώνης

Την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ζητά ο πρώην αντιδήμαρχος Λαγανά Αναστάσιος Μποτώνης με επιστολή του προς το Δήμαρχο.

Στην επιστολή αυτή εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού από το Δήμο και επικαλείται την απουσία πόρων από τον προϋπολογισμό…

περισσότερα...

26-07-2018 14:12:00


Δημοτικό Συμβούλιο: Ευθύνες στην Περιφέρεια για ελέγχους επέρριψε ο Δήμαρχος

Πολλά και σοβαρά θέματα ήταν προγραμματισμένα στη συνεδρίαση το Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής και γι’ αυτό δεν συζητήθηκαν όλα. Σήμερα στις 8 βράδυ η συνεδρίαση συνεχίζεται με το καυτό θέμα των τραπεζικών δανείων και η συζήτηση θα γίνει με όσους παρευρεθούν καθώς είναι συνεχιζόμενη. 

Για τη ρύπανση από τα λύματα, το θέμα…

περισσότερα...

23-07-2018 12:52:00


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας